Staalconstructies         Trappen en hekwerken         Dak- en gevelbeplatingen         Las- en reparatiewerken

Werkzaamheden

Onze Missie: 
Wij bij Verhoeven Staalconstructies, hebben hart voor techniek, denken en doen in staal, maar wat voorop staat is datgene verwezenlijken wat de klant van ons mag verwachten. Onze missie is , om samen met onze opdrachtgevers, bouwprojecten en producten van groot tot klein te realiseren waarbij onze constructies van staal, een belangrijke schakel van uw totale project vormen.

header-missie.jpg

Onze Visie:
Onze groeiende klantenkring proberen we bij te staan in woord en daad, door het geven van vakkundig advies. Creatief en inventief invullen van een project is de kracht van ons bedrijf, waarbij op flexibiliteit en betrouwbaarheid, de nadruk ligt. Onze visie is, door het nauwgezet volgen van de marktontwikkelingen, vroegtijdig in te spelen op alle aspecten die voor ons bedrijf, maar met name voor u als klant, blijvende en vooruitstrevende voordelen op leveren.

Zo heeft Verhoeven Staalconstructies zich gecertificeerd voor de NEN EN 1090 EXC-2 (CE-markering op staalconstructies), om zodoende voor u een goede partner te kunnen zijn voor uw staalconstructies.

We werken met moderne software waarbij de staalconstructies zelfstandig uitgetekend worden middels onze 3-D tekenpaketten. Het volledige project wordt als een 3-D Model getekend. Het gehele project wordt dus, vooraleer het in werkelijkheid gezaagd, geboord, samengesteld, afgelast en gemonteerd wordt, eerst virtueel helemaal opgebouwd. Omdat de tekenaars een virtueel prototype op zijn computer maakt, lost men verschillende problemen tijdens het tekenproces op.
Zo waarschuwt o.a. de software tijdens het tekenen, wanneer twee profielen of platen met elkaar ‘botsen’, of als er niet genoeg ruimte rondom de bout is om deze te monteren. De 3-dimensionaal getekende staalconstructies worden volledig automatisch gegenereerd, waarbij alle stuklijsten en werkplaats tekeningen en nc bestanden automatisch worden geproduceerd.

In onze productie werkplaats worden aan de hand van de 3-D tekening met bijbehordende stuklijsten en werkplaatstekeningen de staalconstructie geproduceerd.

IMS Pons/knip machine:                                          IMet Lintzaagmachine:

IMS Pons/knip machine                    IMet lintzaagmachine

Euromac universele hoizontale buigmachine:         Fein magneet-kernboor machine:

Euromac                    Fein magneet-kernboor machine

Mig/mag lasapparaat Ess powermag 460:             Bandschuur machine Grit:

Mig/mag lasapparaat Ess powermag 460                  Bandschuur machine Grit:

Bewo circelzaagmachine:                                       Bovenloop kraan 5 Ton:

Bewo circelzaagmachine                 Bovenloop kraan 5 Ton: