Skip to main content

Historie

Het familiebedrijf

“Verhoeven Staalconstructies, een bedrijf met meer dan 70 jaar ervaring”
Het familiebedrijf Verhoeven Staalconstructies is in 1947 opgericht door Dhr. K. Verhoeven (sr.). In Haghorst, op dezelfde locatie waar het bedrijf nog steeds gevestigd is, werd een smederij met woonhuis gebouwd. De bedrijfsactiviteiten bestonden destijds uit o.a. landbouwmechanisatie, constructie- en smeedwerken. Ook menig paard is in de smederij beslaan. Later deden de kinderen hun intrede in het bedrijf. Het bedrijf ontwikkelde zich en de bedrijfsactiviteiten breidde zich verder uit. Ook bij de firma Verhoeven stond de tijd niet stil! Zo bevonden zich in het familiebedrijf verschillende disciplines, zoals werkzaamheden in staalconstructies, las-en reparatiewerk en gas- water- en loodgieter werkzaamheden. Ook voor huishoudelijke artikelen kon je terecht in de winkel, terwijl je auto werd volgetankt aan de benzinepomp. Kortom, de klant had “alles onder één dak” op dezelfde locatie.
Het bedrijf volgde de marktontwikkelingen nauwgezet en specialiseerde zich op haar kernactiviteiten. Inmiddels is ook de derde generatie in het familiebedrijf ingetreden. Vandaag de dag bestaan de bedrijfsactiviteiten uit het prefabriceren en plaatsen van staalconstructies in de ruimste zin van het woord. “Verhoeven Staalconstructies” werkt voor aannemingsbedrijven en particulieren in o.a. de utiliteitsbouw, en ook voor toelevering van constructieve aard kunt u bij ons terecht. De kracht van het bedrijf ligt in het creatief en inventief invullen van een project, waarbij de nadruk ligt op flexibiliteit en betrouwbaarheid.
Onze groeiende klantenkring proberen we bij te staan in woord en daad, door het geven van vakkundig advies. Het is de uitdaging om al vanaf het prille begin mee te denken met de klant, en alternatieven en slimme detailoplossingen aan te dragen om zodoende een besparing voor de klant te verwezenlijken. Middels dit samenspel wordt een betrouwbare basis gelegd om binnen een nauwgezette planning het karwei te klaren. Het onderhouden van onze relaties staat dan ook vanzelfsprekend hoog bij ons in het vaandel. Een tevreden klant is immers altijd nog de beste vorm van reclame. Met behulp van ons 3D tekenpak worden staalconstructies uitgetekend en geprefabriceerd door onze loyale en vakkundige medewerkers. Een belangrijk constructief deel van het werk is gereed en zal zich één geheel gaan vormen met het totale project voor onze klant. Het uiteindelijke resultaat is dan ook een fraai stukje vakmanschap, waar we allen trots op mogen zijn!
Zo produceren en plaatsen we inmiddels ruim 70 jaar staalconstructies, trappen, hekwerken, etc., op onze bedrijfslocatie te Haghorst. Verhoeven Staalconstructies is een NEN-EN 1090 EXC-2 gecertificeerd constructiebedrijf (CE-markering op staalconstructies).